Η Merit X.A.E.Π.E.Y. δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αυξήσουν τις αποδόσεις του κεφαλαίου τους μέσω επένδυσης των πιστωτικών υπολοίπων των χρηματιστηριακών τους λογαριασμών σε Προθεσμιακές Καταθέσεις που συνάπτονται μεταξύ της MERIT Χ.A.Ε.Π.Ε.Υ και των παρακάτω τραπεζών:

Τα πιστωτικά υπόλοιπα των πελατών επενδύονται κατά την κρίση της διοίκησης σε αυτά τα προϊόντα με τα εξής κριτήρια: την παλαιότητα συνεργασίας μεταξύ του πελάτη και της MERIT Χ.A.Ε.Π.Ε.Υ., τον αριθμό, τη συχνότητα και την αξία των συναλλαγών του πελάτη, την αξία του χαρτοφυλακίου και το ύψος του διαθέσιμου πιστωτικού υπολοίπου του πελάτη. Σε κάθε περίπτωση, εφόσον η εταιρία μπορεί να προχωρήσει σε αυτή την επένδυση για λογαριασμό του πελάτη, τα χρηματικά υπόλοιπα άνω των 100.000 ΕΥΡΩ θα τοποθετούνται σε Προθεσμιακές Καταθέσεις. Για το κλείσιμο μικρότερου ύψους πιστωτικών υπολοίπων θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας προκειμένου να δώσετε σχετική εντολή.Ο φόρος που αναλογεί στον πελάτη κάθε φορά ορίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών και αποδίδεται στο Δημόσιο μέσω της Τράπεζας με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσατε με:
Tμήμα Ταμείου Χρημάτων
Τηλέφωνο: 214-100-8806

Κύλιση στην Αρχή
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.
Πληροφορίες Ok Δε συμφωνώ