Η MERIT ΧAΕΠΕΥ, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές χρηματιστηριακές εταιρείες, έχει τη διάθεση τη γνώση και την ευελιξία να σας προσφέρει ό,τι θελήσετε ή ό,τι χρειαστείτε στο πεδίο των χρηματιστηριακών επιλογών σας.
Στόχος μας είναι να σας βοηθούμε να ακολουθείτε τις κατάλληλες επενδυτικές επιλογές που ταιριάζουν στο επενδυτικό σας προφίλ και οδηγούν στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων των χαρτοφυλακίων σας, με δεδομένο τον αναλαμβανόμενο κίνδυνο, χωρίς εσείς να πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο απ' όσον πραγματικά διαθέτετε.

Δεδομένου ότι οι 20 επιλογές εταιρειών (Merit Top 20) εισηγμένων στο Χ.Α. για τα υποδειγματικά χαρτοφυλάκια που καταρτίζει κάθε χρόνο το Τμήμα Μελετών & Αναλύσεων, έχουν μέχρι σήμερα καταγράψει σταθερά καλύτερες αποδόσεις από το Γενικό Δείκτη Χ.Α., θεωρούμε ότι μπορούμε να οροθετήσουμε και να καθοδηγήσουμε και τις δικές σας επενδυτικές επιλογές...

Απ' ό,τι φαίνεται το κάνουμε καλά...

  • Η οπτική της Merit
  • Ιστορικές αποδόσεις επιλογών Merit

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Κύλιση στην Αρχή
Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς.
Πληροφορίες Ok Δε συμφωνώ